Čebašek Travnikova ve za probleme nogometašev

Foto: IFP
Foto: IFP
Z raziskavo o slabem položaju nogometašev v vzhodni Evropi, ki jo je pripravilo Mednarodno združenje profesionalnih igralcev (Fifpro) in v kateri je zajeta tudi Slovenija, so danes seznanili tudi varuhinjo človekovih pravic Zdenko Čebašek Travnik, so sporočili iz Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins).
Oglej si celoten članek

Izsledke raziskave z naslovom Črna knjiga vzhodne Evrope so pred dnevi predstavili v Bruslju in pozvali k ukrepanju tako mednarodne in nacionalne nogometne zveze kot vlade in institucije EU, v ponedeljek pa so v sindikatu z njo seznanili še varuhinjo človekovih pravic.

Zdenka Čebašek Travnik je, kot so zapisali v sporočilu urada varuhinje človekovih pravic, izrazila zaskrbljenost nad prejetimi informacijami, zlasti nad neodzivnostjo pristojnih državnih organov in institucij, ter zagotovila, da se bo po prejetju pobude za obravnavo aktivno vključila v reševanje problemov.

Raziskavo sta varuhinji predala predsednik Spinsa in Sindikata športnikov Slovenije (SŠS) Dejan Stefanovič ter svetovalec Marko Levovnik ter jo seznanila s problematiko, s katero se srečujejo profesionalni igralci nogometa v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:32 20. Februar 2012.

    Pederček Jaka, kako si danes? Kje boš danes sral?

  • 18:07 20. Februar 2012.

    odgovor enak prvemu!

  • gec
    18:03 20. Februar 2012.

    čau kreten,a spet serješ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.