Čech bo manjkal mesec dni

Foto: EPA
Foto: EPA
Češki čuvaj mreže Peter Čech bo zaradi poškodbe mečne mišice odsoten mesec dni, je potrdil angleški nogometni velikan.
Oglej si celoten članek

Nogometaši londonskega Arsenala bodo v lovu na prvi naslov v premier ligi po 12 letih pogrešali prvega vratarja Čeha Petra Čecha, ki se je poškodoval in bo po prvih ocenah odsoten en mesec. Čech ima poškodovano mečno mišico.

Čech se je poškodoval v sredo ob porazu Arsenala proti Swanseaju (1:2). Nekdanji zvezdnik Chelseaja je v izdihljajih tekme tekel v kazenski prostor Valižanov, skušal pomagati soigralcem pri kotu, se nato hitro vračal na svojo stran in se ob tem poškodoval. Zdravstvene težave Čeha je potrdil trener topničarjev Arsene Wenger in dodal, da zaupa njegovi zamenjavi, Kolumbijcu Davidu Ospini.

Arsenal je po porazu proti Swanseaju zdrsnil na tretje mesto, za vodilnim Leicestrom zaostaja šest točk, v soboto pa ga čaka obračun z drugouvrščenim Tottenhamom.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.