Čech peš ulovil avtobus Chelseaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Londonski Chelsea se bi v Amsterdam, kjer so modri z zmago proti Benfici osvojili Evropsko ligo (2:1), kmalu odpravil brez vratarja Petra Čecha. Češki čuvaj mreže je odhajajoči avtobus ujel po zaslugi hitrih nog.
Oglej si celoten članek

Chelsea je v finalu Evropske lige premagal Benfico in se veselil prvega naslova v zgodovini kluba. Veliki heroj tekme je postal Branislav Ivanović, ki je v 93. minuti zabil odločilni zadetek za zmago Londončanov (2:1).

Levji delež k zmagi je prispeval tudi vratar Petr Čech, ki bi skoraj ostal brez nastopa v Amsterdamu. Po poročanju novinarja Sky Sports Bryana Swansona je avtobus angleškega prvoligaša že speljal, ko je 30-letni čuvaj mreže pritekel iz hotela. Na njegovo srečo so uspeli avtobus pravočasno zaustaviti in Čech se je lahko pridružil ostalim soigralcem.

Foto: Twitter tvit bryan swanson

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.