Čech se ne boji Jana Oblaka

Foto: EPA
Foto: EPA
Petr Čech je na družabnem omrežju Twitter prejel grožnjo, da ga bo na naslednji reprezentančni akciji zamenjal vratar Atlético Madrida Jan Oblak.
Oglej si celoten članek

Jan Oblak je z odlično predstavo na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov med Realom in Atlético Madridom požel ogromno pozornosti. Njegove obrambe so bile tako prepričljive, da naj bi se Petru Čechu zatresel stolček v češki nogometni reprezentanci. Težava je le v tem, da Oblak ni Čeh.

''Na naslednji reprezentančni tekmi bo začel Oblak. V primerjavi z njim si s***je,'' je vratarju Chelseaja sporočil neznani uporabnik, a Čech mu ni ostal dolžan. ''Dvomim, da bo Slovenec lahko igral za češko reprezentanco,'' je odvrnil in utišal t.i. spletnega trola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:10 16. April 2015.

    odličen odgovor čeha.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.