Cedevita Olimpija izgubila na zadnjem gostovanju v evropskem pokalu

Foto: Cedevita Olimpija/Aleš Fevžer
Foto: Cedevita Olimpija/Aleš Fevžer
Za konec gostovanj v Evropi nov poraz zmajev.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Cedevite Olimpije so v tekmi 17. kroga evropskega pokala (skupina A) v gosteh izgubili dvoboj z italijansko Brescio z 82:84 (16:24, 36:52, 57:69). To je bilo zadnje gostovanje zmajev v aktualni sezoni evropskega pokala. 

Ljubljančani so že pred današnjo tekmo ostali brez možnosti za nadaljevanje tekmovanja. V zadnjem krogu bodo 28. marca na domačem parketu gostili francosko ekipo Bourg en Bresse.

To je bil 14. poraz Ljubljančanov v evropski sezoni, v kateri imajo samo tri zmage. Največ točk za Cedevito Olimpijo sta dosegla Josh Adams (19) in Yogi Ferrell (18), Alen Omić je zbral deset skokov. Za Brescio je slovenski košarkar Aleksej Nikolić dosegel šest točk in osem podaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.