Cedevita Olimpija predstavila izjemno okrepitev, nekdanjega NBA igralca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jacob Pullen je podpisal za Cedevito Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Američan Jacob Pullen, eden najboljših igralcev in strelcev v regionalni košarkarski ligi aba v zadnjih sezonah, bo v prihajajoči sezoni 2021/22 nosil dres Cedevite Olimpije, so sporočili iz ljubljanskega kluba. Pullen je zadnji dve sezoni branil barve Mornarja iz Bara.

Pullen, tudi nekdanji član slovitih Virtusa iz Bologne ter katalonske Barcelone, je novi igralec Cedevite Olimpije. Enaintridesetletni ameriški košarkar, ki ima izkušnje tudi z igranjem v ligi NBA pri Philadelphii 76ers, je bil v minulih treh sezonah vseskozi eden od najboljših strelcev regionalnega tekmovanja.

Minulo sezono je v dresu Mornarja v evropskem pokalu dosegal 17,7 točke na tekmo, v ligi aba pa 16,6 točke, 3,1 podaje in 1,3 skoka.

Foto: Profimedia Jacob Pullen

Med drugim se lahko Pullen pohvali tudi z naslovom španskega in hrvaškega državnega prvaka ter z dvema naslovoma hrvaškega pokalnega prvaka.

"Jacob Pullen je igralec, ki nam je v minulih dveh sezonah prav zagotovo manjkal. Gre namreč za odličnega strelca in izredno nadarjenega košarkarja, ki je sposoben sam odločiti tekmo, zato nam bo lahko priskočil na pomoč. Pullen ima izkušnje z igranjem na najvišji ravni, pozna pa tudi naš kolektiv, saj je bil v preteklosti del zagrebške Cedevite. Verjamem, da se bo odlično vklopil v naše moštvo," je ob tem dejal športni direktor kluba Sani Bečirović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.