Cedevita se je poigrala z Olimpijo

Foto: ABA
Foto: ABA
Košarkarji Uniona Olimpije so v 22. krogu Lige Aba izgubili s Cedevito s 60:75 (17:28, 30:47, 45:61). Uspešnejša je bila Krka, ki je doma premagala Široki Brijeg (94:67).
Oglej si celoten članek

Košarkarji Uniona Olimpije nadaljujejo slabe predstave. Od hudega poraza v finalu slovenskega pokala proti Krki 8. februarja so Ljubljančani vknjižili le eno zmago – doma proti madžarskemu Szolnokiju – ter bili štirikrat poraženi, po dvakrat v Ligi Aba in Evropskem pokalu.

Tokrat so bili zmaji brez kakršnihkoli možnosti proti Cedeviti, ki je že v uvodnih minutah srečanja rešila vse dvome o zmagovalcu, nato pa imela nekoliko težji trening. S tekmecem se je na trenutke prav poigravala, ga osmešila, in če bi njen trener Jasmin Repeša zahteval angažirano igro vseh 40 minut, bi se zeleno-beli vrnili v Ljubljano z zelo visokim porazom. Pozitivno oceno sta na koncu dobila le Alen Omić z 20 točkami in 10 skoki ter Dino Murić z 18 točkami in 7 skoki.

Več kot očitno je, da je košarkarjem Uniona Olimpije v zadnjem času povsem popustila zbranost in motivacija, tako da igralci komaj čakajo zaključek regionalnega tekmovanja. Do tedaj bodo morali igrati še s Partizanom in Krko v Stožicah ter z Mega Vizuro in Zadrom v gosteh.

Liga Aba, 22. krog:

Cedevita : Union Olimpija 75:60 (28:17, 47:30, 61:45)
Bilan 19, Smith 17, Nurkić 14; Omić 20, Murić 18

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.