Čeferin bo zmagovalcem osebno podelil medalje

Foto: Epa
Foto: Epa
Bliža se vrhunec letošnjega rekordno dolgega elitnega evropskega nogometnega klubskega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin bo zmagovalcem finala Lige prvakov med münchenskim Bayernom in Paris Saint-Germainom na slovesnosti neposredno po tekmi na zelenici sam osebno izročil zmagovalni pokal, so danes potrdili na Uefi.

Dvainpetdesetletni Slovenec bo na stadionu Estádio da Luz v Lizboni nogometašem, trenerjem in spremljevalnemu osebju podelil tudi kolajne.

Osem let Agonija Samirja Handanovića

Z Uefe prihaja tudi novica, da so bili vsi, ki bodo prisotni na podelitvi kolajn, testirani na morebitno okužbo z novim koronavirusom, zato ne bodo nosili zaščitne opreme. Še vedno pa bo finale zaradi preprečevanja širjenja okužbe potekal brez gledalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:46 23. Avgust 2020.

    ja, in????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.