Čeferin navdušil tudi Cerarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Premier države Miro Cerar je navdušen nad izvolitvijo Aleksandra Čeferina na mesto predsednika Evropske nogometne zveze.
Oglej si celoten članek

"Z navdušenjem sem spremljal izvolitev Aleksandra Čeferina na mesto predsednika Evropske nogometne zveze. Iskreno mu čestitam za ta uspeh,"je ob prvem osebnem srečanju z novim predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom dejal predsednik vlade Miro Cerar. Premier je še poudaril, da je dosežek Čeferina tudi pomemben uspeh za Slovenijo.

Premier je opozoril, da Čeferin krmilo Uefe prevzema v izjemno zahtevnem obdobju, ko se pravzaprav celotni šport sooča s številnimi izzivi in namigovanji o izgubi temeljnih vrednot. Cerar verjame, da bo Čeferin s svojo predanostjo, znanjem in profesionalizmom uspešno vodil eno največjih evropskih športnih zvez ter ji postopoma vračal njen ugled in sloves.

Cerar je obenem poudaril, da je dosežek Čeferina tudi pomemben uspeh za Slovenijo, saj, kot pravi, velike mednarodne športne družine še nismo vodili, si pa, glede na rezultate naših športnikov, to gotovo zaslužimo. Hkrati je takšen uspeh tudi vzpodbuda drugim, da se odločajo za kandidature na odgovorna mesta v tujini, saj imamo v Sloveniji na različnih področjih še veliko sposobnih posameznikov, je še dejal Cerar.

Premier je Čeferinu zaželel uspešno delo na tem odgovornem položaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.