Čeferin ovrgel govorice

Foto: Epa aleksander čeferin
Uefa za zdaj ne načrtuje sprememb.
Oglej si celoten članek

Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin je sporočil, da Uefa ta čas nima nikakršnih načrtov, da bi finale nogometne lige prvakov, najprestižnejšega evropskega klubskega tekmovanja, odigrali zunaj Evrope.

V ponedeljek je generalni direktor španskega multimedijskega podjetja Mediapro, Jaume Roures, v pogovoru za katalonski radio Catalunya izjavil, da potekajo intenzivni pogovori, da bi finale lige prvakov preselili v New York. Podjetje Mediapro je pomemben akter pri razdeljevanju televizijskih pravic za nogomet v Španiji, poroča nemška tiskovna agencija DPA.

Nedavno so pri španski primera division sporočili, da bodo prvič v zgodovini tekmo prve lige preselili onkraj luže, s podjetjem Relevent so podpisali 15-letno pogodbo. Januarja bosta predvidoma v okviru la lige španski prvak Barcelona in Girona tekmo odigrala v ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.