Čeferin pridobil še eno državo

Foto: EPA
Foto: EPA
Podporo Aleksandru Čeferinu, ki se bo 14. septembra v Atenah potegoval za mesto predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA), so danes izrazili tudi na Azerbajdžanski nogometni zvezi.
Oglej si celoten članek

Azerbajdžanci so podporo Aleksandru Čeferinu objavili preko obvestila za javnost in z zapisom na svoji spletni strani, zanjo pa so se odločili potem, ko so preučili Čeferinov program.

Vodstvo azerbajdžanske zveze je v Čeferinovem programu izpostavilo družbeno odgovornost, dialog med nogometnimi zvezami in ohranitev Uefine zapuščine in njen nadaljnji razvoj.

Volitve za predsednika Uefe bodo 14. Septembra v Atenah, Čeferinova protikandidata pa sta Španec Angel Maria Villar in Nizozemec Michael Van Praag.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.