Čeferin proti zanesljivi zmagi

Foto: EPA
Foto: EPA
Dobrih 24 ur pred začetkom volilnega kongresa Evropske nogometne zveze v Atenah je Aleksander Čeferin prejel nov glas podpore.
Oglej si celoten članek

Predsednika Nogometne zveze Slovenije Aleksandra Čeferina je podprla tudi krovna nogometna organizacija Armenije, ki je izrazila zadovoljstvo nad Čeferinovim programom.

"Armenska nogometna zveza ceni program Aleksandra Čeferina za razvoj nogometa in mu izraža podporo pri kandidaturi za predsednika Evropske nogometne zveze na prihajajočih volitvah. V primeru izvolitve, bo nogometna zveza Armenije Čeferinu stala ob strani tudi pri izvajanju določb v skladu z akcijskim načrtom," so v sporočilu za javnost navedli pri armenski nogometni zvezi.

Dvanajsti izredni kongres Evropske nogometne zveze bo v sredo ob 10. uri v atenskem hotelu Lagonissi. Za predsedniško mesto Uefe se potegujeta Aleksander Čeferin in Michael van Praag. Dan pred volitvami ima Čeferin podporo 31 članic Uefa, njegov tekmec zgolj tri, 21 držav pa je še neopredeljenih.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.