Čeferina podprla dežela evropskih prvakov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Portugalska nogometna zaveza je danes podprla prvega moža Nogometne zveze Aleksandra Čeferina v boju za predsednika Evropske nogometne zveze Uefe. Slovenca podpira že več kot polovica članic Uefe.
Oglej si celoten članek

Ta teden so Aleksandra Čeferina poleg portugalske zveze podprle še slovaška, poljska, azerbajdžanska, izraelska in gruzijska zveza, predsednika NZS sedaj tako podpira že več kot polovica od 55 članic Uefe.

Čeferinu bo v boju za predsednika Uefe stal le Nizozemec Michael van Praag, Španec Angel Maria Villar se je namreč umaknil. Volilni kongres bo 14. septembra v Atenah.

"Michaela van Praaga poznam že kar nekaj časa, globoko ga spoštujem, tudi njegove ideje, ampak mi bomo volili Aleksandra Čeferina. Je dinamična oseba, še vedno je mlad, a ima veliko izkušenj na številnih področjih," je obrazložil predsednik portugalske nogometne zveze Fernando Gomes in izpostavil, da ima 48-letni Slovenec širok in ambiciozen program.

"Gre za čast in privilegij, da me je podprla Portugalska, ki predstavlja pomemben narod v svetovnem nogometu, gre tudi za aktualne evropske prvake," pa se je zahvalil Čeferin.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 23:59 10. September 2016.

    cocaine child..... od malega pezdeta do predsednika, juhej. Only in Slovenia.

  • 22:41 10. September 2016.

    odvetniška pisarna čeferin je mafijska organizacija....uspehi očeta čeferina segajo v 90 leta ko je dobival odmevne primere na račun podkupovanja …

  • Kot odvetnik je predvsem lopove z veseljem zastopal. Sam zato ker je Slovenc še ne pomen da je dobr. Upam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.