Celjani izkoristili številčno premoč

Foto: Facebook/NK Celje
Foto: Facebook/NK Celje
Nogometaši Kalcerja iz Radomelj so v 14. krogu Prve lige Telekom Slovenije v Domžalah izgubili proti Celju z 0:3 (0:1).
Oglej si celoten članek

Zadnjeuvrščeni Radomljani tudi po 14 krogih ostajajo brez zmage. Tokrat so morali priznati premoč Celjanom, ki so predvsem v drugem polčasu znali izkoristiti številčno premoč. Celjani so prišli do svoje sedme zmage, s katero ostajajo zanesljivo v zgornji polovici lestvice.

Čeprav so imeli Radomljani žogo precej več v svoji posesti, pa so bili Celjani tisti, ki so dobili prvi polčas. Proti tekmečevim vratom so sprožili precej več strelov, eden teh je tudi zadel cilj. In sicer v 21. minuti, ko je mrežo gostiteljev načel Matej Podlogar.

V drugem polčasu se je tehtnica nagnila še bolj na celjsko stran, saj so domači v 57. minuti ostali brez izključenega Liridona Osmanaja. Celjani so številčno premoč hitro unovčili, v 67. minuti je za 2:0 zadel Jure Travner, za 3:0 pa tri minute pozneje Dalibor Volaš.

Radomljani bodo v 15. krogu prihodnjo nedeljo gostili Koper, Celjani pa dan prej Krško.

Prva Liga, 14. krog:

Kalcer Radomlje - Celje 0:3 (0:1)

sobota, 22. oktobra:
16.00 Krško - Aluminij
18.00 Luka Koper - Domžale
20.15 Maribor - Gorica

nedelja, 23. oktobra:
16.55 Rudar - Olimpija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.