Celjani po prve točke v Ligi prvakov

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo drevi v dvorani Zlatorog naskakovali prvi par točk v evropski Ligi prvakov.
Oglej si celoten članek

Na nasprotni strani igrišča jim bodo stali tekmeci iz ruskega Sankt Peterburga, tekma pa se bo v mestu ob Savinji pričela ob 20.30.

Celjani so na uvodni tekmi pred tednom dni izgubili v Zagrebu, drevi pa bodo gostili najbolj ugodne tekmece v skupinskem delu Lige prvakov. Ruska ekipa je v uvodni tekmi na domačem igrišču visoko izgubila proti močnemu madžarskemu Veszpremu s 15:28, za razliko od drugih zasedb iz tega področja pa gre za kolektiv, ki v svojih vrstah nima visokih in okornih, temveč zelo gibljive in hitre igralce.

Po drevišnji tekmi bo napočil dvotedenski premor v ligi prvakov. Celjska ekipa bo naslednjo tekmo igrala 12. oktobra, ko bo gostila nemški Rhein-Neckar Löwen, teden dni kasneje pa bo gostovala pri ukrajinskem Zaporožju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.