Celjani povozili Slovan

Foto: Žurnal24 Rokometaši koprskega Cimosa niso imeli večjih težav.
Rokometaši so odigrali 14. kolo MIK 1. lige. Še naprej zanesljivo vodijo prvaki iz Celja, ki so v domači dvorani visoko premagali ljubljanski Slovan.
Oglej si celoten članek
 

MIK liga, 14. kolo

Celje P. L. : Slovan 43:26
Trimo : Knauf I. 32:26
J. Ormož : Gold Club 26:31
C. Koper : Prevent 36:35
Gorenje : N. Gorica I. L. 45:26
Rudar : SVIŠ P. G. 30:30

Celje Pivovarna Laško ni Slovanovcem v dvorani Zlatorog pustilo nobenega upanja. Pivovarji so že ob polčasu vodili za devet golov, do konca pa so prednost še povečali in na koncu slavili zmago s 43:26. Varovanci Slavka Iveziča so v 14 kolih tako dosegli 13 zmag.

Prvi zasledovalci ostajajo rokometaši koprskega Cimosa, ki so imeli doma precej težav s Preventom. Dvojčka točk so se veselili tudi igralci Gorenja (visoka domača zmaga nad Goričani) in Gold Cluba (zanesljivi v Ormožu). Nedeljski dvoboj Rudarja in Sviša se je končal z neodločenim izidom 30:30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.