Celjani spet s člansko hokejsko ekipo

Foto: HK Celje
Foto: HK Celje
Kar 15 let so v Celju hokejisti igrali le v mlajših kategorijah. Pred novo sezono pa so obudili tudi člansko zasedbo, ki bo sodelovala v mednarodni ligi INL skupaj s še petimi slovenskimi ekipami, štirimi avstrijskimi in petimi italijanskimi.
Oglej si celoten članek

Predsedniku celjskega kluba Sandiju Sendlbahu je uspelo izpeljati projekt celjskega članskega hokeja; tako bodo Celjani že v soboto proti Triglavu začeli novo tekmovalno leto v članski konkurenci.

Izbranci trenerja Roka Rojška so doma opravili zahtevne priprave, odigrali dva prijateljska obračuna, čaka jih še eden proti Založanom, prvi test pa bo v soboto ob 18. uri v domači ledeni dvorani.

Pomagala tudi Hokejska zveza Slovenije

"Po lanski izjemno uspešni sezoni, ko se je ekipi selekcije U20 uspelo uvrstiti v finale državnega prvenstva, smo stopili skupaj, da omogočimo igralcem, ki bi bili letos prestari za igranje v tej konkurenci, da nadaljujejo pot v domačem okolju. Ob tem nas veseli pomoč lokalne skupnosti in Hokejske zveze Slovenije. Fantje si za trdo delo in prizadevnost v vseh teh sezonah zaslužijo nagrado in verjamem, da se bo moštvo že letos uveljavilo v konkurenci lige INL," je na novinarski konferenci dejal predsednik kluba Sendlbah.

"V klub sem prišel pred petimi leti, takrat smo se z mladimi učili in borili, bili bolj pri dnu lestvice, zadnje leto pa nam je uspelo zaigrati v finalu državnega prvenstva U20. Upam, da bomo po takšni zdravi poti hodili tudi v prihodnje. Ekipa je mlada, povprečna starost igralcev je 19 let, borili se bomo z izkušenejšimi, a s tem si ne belim glave. Na prijateljskih obračunih smo igrali nad pričakovanji in upam, da bo trend takšen tudi v prihodnje," pa je pričakovanja strnil trener Rojšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.