Celjani v 90. minuti do treh točk

Foto: Jure Veber
Foto: Jure Veber
Nogometaši Luke Koper so v zaostali tekmi 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Celju z 0:1 (0:0).
Oglej si celoten članek

Ekipi v uvodnih 20 minutah ob dokaj disciplinarni igri nista imeli večjih priložnosti, zato pa je že v 24. minuti Koper ostal brez Anteja Tomića, ki je zaradi grobega prekrška nad Gregorjem Bajdetom dobil drugi rumeni karton in tako moral iz igre.

Sicer pa je pri domačih dvakrat proti vratom sprožil Domen Črnigoj, enkrat pa sta Nenad Srečković in Miha Blažič merila mimo vrat, pri gostih pa je proti okviru vrat streljal Bajde, mimo pa Benjamin Verbič in Danijel Miškić.

V uvodu drugega polčasa sta si spet obe ekipi priigrali nekaj polpriložnosti, resneje pa so zagrozili gostje v 52. minuti, ko je strel Ivana Lendrića iz bližine obranil Vasja Simčič. V 64. minuti je poskusil še Blaž Vrhovec, Simčič pa je bil spet na mestu.

V naslednjih minutah je bila pričakovano malce odločnejša celjska ekipa, ki je sprožila še nekaj strelov proti koprskim vratom, v 90. minuti pa so Celjani le unovčili številčno prednost in zabili zmagoviti gol. Verbič je poslal povratno žogo v sredino kazenskega prostora, od koder je Lendrić zadel za 1:0.

Prva Liga Telekom Slovenije, 22. kolo, zaostala tekma:

Luka Koper : Celje 0:1 (0:0)
Lendrić 90.

Lestvica:
1. Maribor  50 (-1)
2. Domžale 48
3. Celje 46
4. Olimpija 39 (-1)
5. Zavrč  35
6. Rudar  28
7. Luka Koper  28
8. Gorica  19
9. Krka  18
10. Radomlje  12

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.