Celjani v gosteh ugnali medvede

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Celjski rokometaši so v 3. kolu Lige prvakov prišli do prve zmage. V gosteh so premagali Čehovske medvede s 53:30 (17:15).
Oglej si celoten članek

Gostje so po uvodnih minutah zaostajali s 4:6, a so nato odgovorili z delnim izidom 11:4, ob koncu polčasa pa nekoliko popustili in na glavni odmor odšli le z dvema zadetkoma prednosti.

Ob številnih nihanjih je bil rezultat dolgo negotov tudi v drugem polčasu. Celjani so si sicer ob dobrih obrambah Matevža Skoka v 48. minuti priigrali vodstvo z 28:25, po nekaj izgubljenih žogah, ki so jih Rusi znali kaznovati pa je bilo že šest minut kasneje 30:29 za celjske tekmece. Trener Branko Tamše je vzel minuto odmora, po njej pa je sledil nov preobrat. Ob odlični obrambi so slovenski prvaki dvoboj končali z delnim izidom 6:0. 

V celjski ekipi sta bila na današnji tekmi v Čehovu strelsko najbolj razpoložena Ivan Slišković in Miha Zarabec. Prvi je dosegel devet, drugi pa osem golov.

 

Liga prvakov, skupina C:

Čehovski medvedi : Celje Pivovarna Laško   30:35 (15:17)

Nedelja, 12. oktober:
Veszprem - Montpellier
Vardar Skopje - Rhein-Neckar Löwen

Lestvica:
1. Vardar Skopje  4
2. Veszprem  4
3. Rhein-Neckar Löwen  2
4. Celje Pivovarna Laško  2 (+1)
5. Montpellier  2
6. Čehovski medvedi  0 (+1)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.