Celjani zamenjali trenerja

Foto: Žurnal24 Stane Bevc je Celjane vodil od septembra lani. (Foto: Gregor Katič)
Slovenski nogometni prvoligaš CM Celje in njegov trener Stane Bevc sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe, poroča spletna stran kluba. Bevc je mesto trenerja članov prevzel septembra lani.
Oglej si celoten članek

"Sodelovanje med obema stranema je bilo korektno, žal pa se ni obrestovalo v tem, da bi se ekipa povzpela na prvenstveni lestvici. Klub se Stanetu Bevcu zahvaljuje za njegovo sodelovanje in trenerju želi veliko uspeha v njegovi nadaljnji karieri. NK Celje imena za novega trenerja še nima. Vse obveznosti v zvezi s člansko ekipo bodo v tem času v klubu zagotovili s kadri znotraj obstoječe stroke, to je v članski ekipi in mladinskem pogonu," so zapisali na spletni strani celjskega kluba.

Celjani so po 24 kolih na predzadnjem, devetem mestu prvenstvene lestvice, imajo pa pet točk zaostanka za osmim Triglavom Gorenjsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.