Celjski rokometni velikan razkril novega trenerja

Foto: Epa
Foto: Epa
Alem Toskić je postal novi trener Celja Pivovarne Laško.
Oglej si celoten članek

Slovenski rokometni klub Celje Pivovarna Laško bo imel z začetkom sezone 2021/22 novega trenerja. To bo nekdanji igralec celjskega kluba Alem Toskić, ki je nazadnje vodil madžarski Csurgoi, so sporočili iz tabora Celjanov. Klub je s Toskićem sklenil štiriletno pogodbo o sodelovanju.

Toskić je nekdanji igralec celjskega kluba, kjer je nastopal šest sezon in v tem času zbral 231 nastopov, na katerih je dosegel 700 zadetkov. Poleg Celja je v svoji karieri nastopal še za Zagreb, Vardar, Velenje in nazadnje madžarski Csurgoi. Tam je končal igralsko kariero ter minulo sezono prevzel mesto glavnega trenerja, potem ko je bil prej v sezoni v vlogi igralca in trenerja.

"Po osmih letih ponovno prihajam domov, spet sem v klubu, ki mi je v moji igralski karieri dal največ. Tu sem preživel šest let kot igralec, zato točno vem, kaj pomeni nositi dres takšnega kluba. Po drugi strani sem sedaj v povsem drugačni vlogi, zavedam se tudi, kaj pomeni biti trener RK Celje Pivovarna Laško," je dejal Toskić.

"Vendar enostavno verjamem v sebe in prepričan sem, da sem pripravljen na to," je za klubsko spletno stran še dejal novi trener.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.