Celtic s tesno zmago iz Stožic

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski prvaki so na prijateljski tekmi proti škotskemu velikanu vpisali tesen poraz (1:2).
Oglej si celoten članek

V Stožicah se je v precej "kislem" vremenu zbralo okrog 2000 gledalcev, ki so videli dinamično predstavo in zmago škotskega prvaka Celtica (1:2).

V prvem delu prvega polčasa je bila malce podjetnejša Olimpija, nato pa so pobudo prevzeli Škoti in v 27. minuti povedli. Leigh Griffiths je odigral dvojno podajo z Mousso Dembéléjem in s 16 metrov premagal Aleksandra Šeligo. Na začetku drugega polčasa so gostje zadeli še drugič, spet je z roba kazenskega prostora natančno meril Griffiths.

Ljubljančani so hitro odgovorili, po kombinaciji Juliusa Wobaya in Blessinga Elekeja je zabil Miha Zajc. Slednji je imel v zaključku dvoboja še eno lepo priložnost, toda po podaji rezervista Andraža Kirma z glavo ni zadel okvirja.

Prijateljska tekma:

Olimpija Ljubljana - Celtic 1:2 (0:1)
Zajc 58.; Griffiths 27., 56.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.