Cepljeni teniški as po prihodu v Avstralijo ostal brez nastopa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Shapovalov pozitiven na koronavirus.
Oglej si celoten članek

Kanadski teniški igralec Denis Shapovalov je prek družbenih omrežij sporočil, da je bil ob prihodu v Sydney, kjer naj bi od 1. do 9. januarja nastopal na pokalu ATP, pozitiven na novi koronavirus. Kot je dejal 14. igralec sveta, so njegovi bolezenski simptomi blagi, na igrišča pa se bo vrnil takoj, ko bo to mogoče.

Shapovalov, sicer cepljen, je že četrti okuženi igralec, ki je nastopil na revialnem turnirju v Abu Dabiju, pred njim so bili pozitivni tudi Rafael Nadal, ki ga je Kanadčan tam tudi premagal, Belinda Bencic in Ons Jabeur.

Odpoved Nove vesti o Đokoviću vzbujajo še večje dvome v nastop na AO

Kanada, za katero zaradi okrevanja po poškodbi ne bo nastopil niti Miloš Raonić, ki je že odpovedal tudi odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu, je na pokalu ATP v skupini z Nemčijo, ZDA in Veliko Britanijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.