César ne bo igral z Iličićem

Foto: EPA
Foto: EPA
Fiorentina, nogometni klub Josipa Iličića, se ne zanima za prestop vratarja Júlia Césarja.
Oglej si celoten članek

Vratar Queens Park Rangers Júlio César naj bi bil zanimiv za številne italijanske prvoligaše. Interes za brazilskega reprezentanta je pokazal Napoli, med možnimi kandidati pa naj bi bila tudi Fiorentina.

Športni direktor vijoličastih Daniele Prade je kategorično zanikal pogovore s Césarjem. ''Lahko zanikamo, da se zanimamo za Césarja. To pa zato, ker prestop ni izvedljiv. Imamo dva vratarja in z obema smo zadovoljni. Ekipa je močna, igralci pa morajo narediti tisto, kar od njih zahtevamo,'' je povedal Prade.

V prihajajoči sezoni bosta vrata Fiorentine čuvala Norbetro Neto in Cristiano Lupatelli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.