Cesarja bo vodil Iličićev nekdanji trener

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski Chievo, kjer igra slovenski reprezentant Boštjan Cesar, bo v novi sezoni vodil Giuseppe Sannino, nekdanji trener Palerma.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš Chievo je danes razkril ime novega trenerja. Ekipo, ki je v zadnjem prvenstvu Italije tudi s pomočjo Slovencev Boštjana Cesarja in Bojana Jokića (ta se je pred novo sezono preselil v Turčijo) zasedla 12. mesto, bo vodil Giuseppe Sannino, še lani trener Josipa Iličića in Jasmina Kurtića pri Palermu.

Šestinpetdesetletni Sannino, ki Palerma ni uspel zadržati v prvi ligi, je po pisanju italijanskih medijev podpisal enoletno pogodbo, uradno ga bodo predstavili v torek. Od italijanski prvoligašev je Sannino vodil tudi Sieno.

Lani je Chievo vodil Eugenio Corini, ki pa je po sezoni zaradi osebnih razlogov odstopil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:16 1. Julij 2013.

    vodil bo tudi Lazareviča, Jokič se še ni odločil, bolj ga zanima španija.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.