Četrtič Evropska liga ali drugič Liga prvakov?

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Od usode današnje tekme je odvisno, ali bodo Mariborčani ostali v igri za Ligo prvakov, ali pa se bodo v naslednjih dveh preizkušnjah znova borili za nastop v Evropski ligi. Z današnjim napredovanjem bi si Štajerci že zagotovili nastope v Evropi vsaj do decembra.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvak Maribor bo danes ob 20. uri v Larnaki igrali povratno tekmo 3. predkroga Lige prvakov proti Maccabiju iz Tel Aviva. Izbranci Anteja Šimundže imajo pred dvobojem lepo izhodišče. V sredo so namreč pred domačimi navijači z golom Damjana Boharja slavili z 1:0.

V mariborskem taboru se zavedajo pomembnosti tekme, ki jo bodo sicer malce kvarile prazne tribune. Maccabi namreč zaradi zaostrene politične situacije ne sme igrati svojih domačih tekem v Izraelu.

Zahović pričakuje Prico v napadu

Tekmo bodo sodili Švedi na čelu z Martinom Strömbergssonom. Štajerci so na Ciper pripotovali že v nedeljo, ker so se želeli čim prej privaditi na visoko vlažnost in temperature preko krepko 30 stopinj Celzija.

Športni direktor Zlatko Zahović tokrat pričakuje bolj ofenziven Maccabi z visokim Radejem Prico v napadu. "ZZ Top" zatrjuje, da bodo vijoličasti morali zabiti gol za napredovanje. Trener Ante Šimundža je prepričan, da so njegovi varovanci pripravljeni in da lahko uporabijo več strategij. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:59 5. Avgust 2014.

    kdo piše takšne oslarije in se s svojim neznanjem smeši celo v naslovu?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.