Chelsea brez Cecha

Foto: Žurnal24 (Foto: Getty Images)
Vratar londonskega Chelseaja Petr Cech si je na srečanju Lige prvakov z Schalkejem poškodoval meča in bo z igrišč odsoten najmanj en mesec.
Oglej si celoten članek

Poškodbe odličnemu češkemu vratarju tudi letos niso prizanesle. V minuli sezoni si je po trčenju z igralcem Readinga Stephenom Huntom poškodoval lobanjo, zaradi česar še danes nosi zaščitno čelado, proti nemškemu Schalkeju pa je 197cm visoki vratar staknil poškodbo meč ob trčenju z nemškim reprezentantom Geraldom Asamoahom. Trener Chelseaja Avram Grant ga je po posvetu z zdravniki pred začetkom drugega polčasa zamenjal in na teren poslal Italijana Carla Cudicinja: "Ne vem, kako resna je njegova poškodba. Vem le to, da so mi zdravniki med polčasom povedali, da ne bo mogel igrati v drugem delu," je povedal Izraelec.

Chelsea ima v zadnjem času nemalo težav, saj so zaradi takšnih ali drugačnih razlogov poškodovani tudi John Terry, Ricardo Carvalho in Ashley Cole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.