Chelsea le ujel Cahilla: pet milijonov letno!

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Boltona in angleške reprezentance Gary Cahill je po nekajtedenski sagi le podpisal pogodbo s Chelseajem, pri katerem naj bi po poročanju otoških medijev lahko zaslužil skoraj 28 milijonov evrov v petih sezonah.
Oglej si celoten članek

"Chelsea je ogromen klub, ki želi osvajati trofeje vsako sezono. Da sem lahko del tega, je zame velika priložnost. Česa takega ne moreš zavrniti," je za Chelseajevo spletno stran povedal 26-letni branilec Gary Cahill, ki si je v živo ogledal že zadnjo tekmo svojega novega kluba proti Sunderlandu.

Cahill oskubil Chelsea: prihaja, a za kakšno ceno?!

Njegov klub Bolton Wanderers je sprejel ponudbo modrih že pred začetkom januarskega prestopnega roka, a so se pogajanja okrog plače in dodatkov zavlekla vse do sredine prvega meseca leta 2012. Pri Chelseaju podrobnosti in dolžine pogodbe niso razkrili, mediji pa ocenjujejo, da bo Cahill v petih sezonah na Stamford Bridgeu zaslužil kar 28 milijonov evrov.

Nova Chelseajeva številka 24 naj bi sprva zahtevala kar 120 tisoč evrov mesečne plače, a je Cahill kasneje pristal na znižanje za 24 tisočakov. Novi branilec, ki se bo za mesto ob kapetanu Johnu Terryju boril z Brazilcem Davidom Luizom, bo na voljo že za sobotno tekmo pri Norwich Cityju, lahko pa igra tudi na tekmah pokala FA, saj za Bolton v tem tekmovanju ni zaigral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.