Chelsea speljal Salaha Liverpoolu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Cheslea je sklenil dogovor z Baslom glede Mohameda Salaha, 21-letnega egiptovskega krilnega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Odškodnina za hitronogega Egipčana je znašala približno 13,3 milijona evrov, poroča BBC. Sedaj se mora Chelsea še dogovoriti z nogometašem glede osebnih pogojev sodelovanja, nato pa sledi še obvezni zdravniški pregled.

Mohamed Salah, ki je v lanski in letošnji sezoni blestel tudi proti Modrim v Evropski ligi in Ligi prvakov, je bil sicer dolgo na "radarju" Liverpoola, ki se je pogosto omenjal kot bodoča destinacija Egipčana.

Chelsea in Salah že potrdila

Moštvo Joséja Mourinha, ki je poleti speljalo Williana Tottenhamu, je prišlo do dodatnega denarja, potem ko se je v sredo dogovorilo z Manchestrom Unitedom za prestop Juana Mate v višini 45 milijonov evrov. V preteklih dneh je na Stamford Bridge iz Benfice prišel tudi srbski vezist Nemanja Matić.

"Chelsea FC lahko potrdi, da je z FC Baslom dosegel dogovor o prestopu napadalnega vezista Mohameda Salaha," so Blues zapisali na svoji spletni strani. Prestop je na svojem Twitterju potrdil tudi sam nogometaš.

Opazili so ga na medsebojnih tekmah

Kariero je Salah začel pri egiptovskem moštvu El Mokawloon, leta 2012 se je preselil v Švico. V 29 ligaških nastopih je dosegel pet golov in z Baslom osvojil naslov prvaka. Zabil je na zadnjih treh tekmah proti Chelseaju. Leta 2011 je debitiral tudi za svojo izbrano vrsto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.