Chelsea v gosteh še drugič zapored na kolenih

Foto: Epa
Foto: Epa
Nogometaši Chelseaja so petem krogu angleške Premier League izgubili na gostovanju v Southamptonu (1:2). To je bil še drugi zaporedni gostujoči poraz za varovance Thomasa Tuchla.
Oglej si celoten članek

Nič kaj blesteč začetek sezone za modre. Pet tekem: dve zmagi, remi in dva poraza, ter le sedem od 15 možnih točk. To je izkupiček nogometašev Chelseaja po petem krogu angleške Premier League. Tokrat sta za poraz modrih v Southamptonu poskrbela Adam Armstrong in vsega 18-letni belgijski vezist Romeo Lavia, ki sta izničila vodilni zadetek gostov, pod katerega se je vpisal Raheem Sterling.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.