Chelsea zapušča Stamford Bridge

Foto: EPA Stamford Bridge Foto: EPA Stamford Bridge Foto: EPA Wembley Stadium Foto: EPA Wembley Stadium Foto: EPA Old Trafford Foto: EPA Old Trafford Foto: EPA Emirates stadium Foto: EPA Emirates stadium
Zmagovalec letošnjega angleškega nogometnega prvenstva načrtuje nov stadion, ki bo sprejel okoli 60.000 gledalcev. Tako bi postal četrti največji nogometni stadion v Angliji.
Oglej si celoten članek

Ruski oligarh Roman Abramovič bo igralce svojega nogometnega kluba Chelsea nagradil s prav posebnim darilom. Za londonski klub bo v naslednjih treh letih zgradil nov stadion na Stamford Bridgu, ki bo lahko sprejel okoli 60.000 gledalcev. Trenutni stadion sprejme 41.623 nogometnih navdušencev.

Londonski klub pa bo moral zaradi prenavljanja za tri leta zapustiti svoj dom na Stamford Bridgu. Kot možni nadomestni stadion se omenja tudi največji angleški stadion Wembley v Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.