Chelseajev varnostnik zmerjal Cesca

Foto: EPA
Foto: EPA
Cesc Fabregas je doživel neprijetno srečanje z varnostnikom svojega kluba. Ta je očitno navijač Arsenala.
Oglej si celoten članek

Cesc Fabregas je vrsto let igral za Arsenal, nato tri sezone nosil dres Barcelone, po vrnitvi na Otok pa zaigral za Chelsea. Prestop v vrste mestnega rivala so mu mnogi navijači topničarjev zamerili, na provokacije in žaljivke pa je 28-letni španski reprezentant naletel celo na Stamford Bridgu.

"Kača! Ti si Arsenalov. Kaj se je zgodilo s tabo?" mu je ob prihodu na stadion zabrusil eden od varnostnikov kluba. Ta je zaradi svojega dolgega jezika ostal brez posla, saj so ga odpustili, Fabregas pa lahko nove žaljivke pričakuje že jutri, ko bo v tej sezoni skromni Chelsea gostoval pri do tega kola vodilnem Arsenalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.