Chicago korak do izpada

Foto: Žurnal24 Vancouver še naprej blesti. (Foto: Reuters)
Moštvo Vancouver Canucks je v prvem kolu končnice – konferenčni četrtfinale – lige NHL premagalo prvake Chicago Blackhawks s 3:2 in tako ga le še zmaga loči od napredovanja.
Oglej si celoten članek

Najpomembnejši zadetek tekme je v sedmi minuti tretje tretjine za Vancouver Canucks zabil Mikael Samuelson, Roberto Luongo pa je zbral 30 obramb. Chicago je sicer povedel z golom Duncana Keitha, Vancouver pa se je vrnil z zadetkoma Christiana Ehrhoffa in Daniela Sedina. Chicagu je uspelo izenačiti prek Patricka Sharpa, zmagovitega zadetka pa ni mogel preprečiti.

Liga NHL, prvo kolo končnice, konferenčni četrtfinale:

New York Rangers : Washington Capitals 3:2 /1:2/
Christensen, Prospal, Dubinsky; Ovečkin, Knuble

Nashville Predators : Anaheim Ducks 4:3 /2:1/
Erat, Tootoo, Legwand, Fisher; Selanne 2, Beleskey

Chicago Blackhawks : Vancouver Canucks 2:3 /0:3/
Keith, Sharp; Ehrhoff, Sedin, Samuelsson

*v  poševnicah je izid v zmagah, moštva igrajo na štiri zmage

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.