Chicago ne najde rešitve za Denver

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na obeh tekmah lige NBA, ki sta bili odigrani v noči na petek sta do zmage prišli domači ekipi, Oklahoma City ter Denver.
Oglej si celoten članek

Chicago Bulls so v Denver pripotovali v odlični formi, saj so slavili na zadnjih petih tekmah. A domači Nuggetsi so se znova izkazali za pretežek zalogaj, saj so Bike ugnali že na petem zaporednem obračunu. 

Derrick Rose je bil sicer z 19 točkami najboljši strelec tekme, a je bilo to premalo, da bi preprečil četrti poraz ekipe v sezoni. Domači so si odločilno razliko priigrali na začetku zadnje četrtine z delnim rezultatom 13:0.

Na drugi tekmi dneva je Oklahoma City Thunder doma ugnala LA Clipperse po zaslugi Kevina Duranta, ki je bil z 28 točkami najboljši strelec tekme.  Gostje so srečanje slabo začeli, zgrešili prvih sedem metov in domači vodstva do konca niso več izpustili iz rok.

Liga NBA, izida:

Oklahoma City Thunder : Los Angeles Clipper 105:91

Denver Nuggets : Chicago Bulls 97:87

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.