Chicharito k stari dami, Blind k Unitedu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Javier Hernandez naj bi se v kratkem iz Otoka preselil na Apeninski polotok, k Manchester Unitedu prihaja Daley Blind.
Oglej si celoten članek

Mehiški nogometni reprezentant Javier Hernandez Chicharito je na izhodnih vratih angleškega velikana Manchester Uniteda in bo bržkone kariero nadaljeval v vrstah italijanskega prvoligaša Juventusa. Pri stari dami so pripravljeni za 26-letnega Chicharita, na katerega novi trener rdečih vragov Louis van Gaal ne računa več, odšteti 19 milijonov evrov.

Mehiški napadalec bi imel pri Juventusu hudo konkurenco v napadu, saj bi se za mesto v ekipi boril s Carlosom Tevezom, Fernandom Llorentejem, Sebastianom Giovincom in novincem Alvarom Morato. Hernandez je na Old Trafford prišel 2010 iz Guadalajare in v 153 nastopih za ManU dosegel 59 golov.

Manchester United je sicer kupil nizozemskega reprezentanta Daleyja Blinda. "Presrečni smo, da lahko objavimo novoco o sklenitvi dogovora z Ajaxom o prestopu Daleyja Blinda. Sklenitev pogodbe je zdaj odvisna od igralčevih zahtev in zdravniškega pregleda," so sporočili pri angleškem velikanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.