Chicharito skočil v zelje Ronaldu?

Foto: EPA
Foto: EPA
Javier Hernandez prijateljuje s špansko lepotico Lucio Villalon, ki so jo domači mediji še nedavno povezovali s Cristianom Ronaldom.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter chicharito villanon Foto: Instagram ronaldo villalon Javier ''Chicharito'' Fernandez, napadalec Manchester Uniteda, se je septembra odpravil na posojo v Real Madrid, kjer naj bi ostal do konca letošnje sezone, ko bo imel španski velikan na voljo tudi možnost odkupa.

Chicharito se v Madridu odlično počuti, kar potrjuje tabloid Hola, ki je nogometaša ujel v družbi postavne mladenke Lucie Villalon. Španski mediji so nekdanjo novinarko Real Madrid TV dlje časa povezovali s Cristianom Ronaldom, potem ko se je prvi zvezdnik kluba razšel z Irino Shayk.

Villalonova je govorice zanikala in zatrdila, da sta z Mehičanom samo prijatelja, a fotografije na naslovnici španskega medija pravijo drugače.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.