Chievo želi 17-letnega slovenskega vratarja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pri Chievu so za italijanski spletni portal Tuttomercatoweb.com, potrdili da se zanimajo za usluge nadarjenega slovenkega vratarja Gregorja Sorčana.
Oglej si celoten članek

17-letni vratar, ki trenutno brani barve slovenskega prvoligaša Triglava iz Kranja, je pritegnil pozornost več italijanskih klubov, pri Chievu pa so jasno potrdili, da si ga želijo v svoje vrste zvabiti do konca naslednjega prestopnega roka.

Pri prvoligašu iz Verone, za katerega nastopata dva slovenska reprezentanta Dejan Lazarević in Boštjan Cesar, trdijo, da bodo s klubom iz Kranja navezali stik, pričakujejo, pa tudi, da se bodo morali za prihod Gregorja Sorčana boriti z drugimi italijanskimi klubi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.