Chisora na tehtanju klofnil Klička

Foto: Reuters Vitalij Kličko Dereck Chisora Foto: EPA Vitalij Kličko Dereck Chisora Foto: EPA Vitalij Kličko Dereck Chisora Foto: EPA Vitalij Kličko Dereck Chisora Foto: EPA Vitalij Kličko Dereck Chisora Foto: EPA Vitalij Kličko Dereck Chisora Foto: EPA Vitalij Kličko Dereck Chisora
Izzivalec Dereck Chisora je v petek v Münchnu na uradnem tehtanju poskrbel za škandal, saj je med tako imenovanim stare downom klofnil svetovnega prvaka po verziji WBC Vitalija Klička. Podrobnosti si oglejte v videu in seriji fotografij soočenja.
Oglej si celoten članek

Vitalij Kličko se je razumljivo odzval zelo mirno in bo svoje raje povedal v soboto v ringu. Ukrajinec je sicer na tehtnico stopil s 110,5 kilograma, Britanec pa s 109,4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:13 17. Februar 2012.

    Aj jaj jaj jaj jaj, kaj mu jih bo nadeval se mi kr smili.

  • 19:33 17. Februar 2012.

    Kličko stouči toto snegulčico, da mu bo snežilo za celo življenje!!!!!!!!

  • 16:01 17. Februar 2012.

    največja napaka zumbača v življenju!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.