Chisori zaenkrat le denarna kazen za klofuto

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred večernim boksarskim dvobojem za naslov svetovnega prvaka po verziji WBC med Ukrajincem Vitalijem Kličkom in izzivalcem Dereckom Chisoro je dobila epilog tudi petkova nešportna poteza Britanca. Zveza WBC mu je namreč dosodila denarno kazen, ker je na uradnem tehtanju tekmecu prisolil zaušnico.
Oglej si celoten članek

Vitalij Kličko je dan pred dvobojem, ki se bo odvil v soboto zvečer v olimpijski dvorani v Münchnu, obdržal mirne živce in udarca ni vrnil, tekmeca je opozoril le, da bo račun poravnal v ringu. V razprodani dvorani si bo obračun ogledalo 12.500 gledalcev. Kličko je doslej zmagal na 43 od 45 profesionalnih borb, Chisora je na 17 dvobojih slavil 15-krat.

Predsednik zveze WBC Jose Sulaiman je potrdil, da bodo britanskega boksarja kaznovali zaradi nešportnega vedenja, o višini globe pa ni želel govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.