Chris Johnson žrtev strelov

Foto: EPA
Foto: EPA
Chris Johnson, igralec ameriškega nogometa, je bil v zgodnjih nedeljskih urah ustreljen v ramo. Na Floridi je bil vpleten v streljanje iz mimovozečega vozila, v katerem je ena oseba umrla.
Oglej si celoten članek

Priče so policistom povedale, da je vozilo ustavilo na semaforju poleg vozila, v katerem je bil Johnson. Iz neznanega vozila so se nato razlegli streli. Johnsona so ustrelili v ramo, enega izmed potnikov so ustrelili v ramo, roko in nogo, voznika pa so ubili. Nogometaš in druga žrtev sta v stabilnem stanju, preiskava pa še poteka. Johnsonu se je pred kratkim iztekla pogodba z New York Jetsi, pred tem pa je igral za Tennessee Titans.

Ne gre za osamljen primer

Johnson pa ni edini športnik, ki je bil vpleten v streljanje, več teh napadov se je v preteklih letih končalo s smrtjo. Brazilskega deskarja na vodi Ricarda dos Santosa je ustrelil vojaški policist. Ricardinho, kot so deskarja imenovali v Braziliji, je umrl potem, ko je pristopil k moškima, ki sta slonela na avtomobilu pred njegovim domom. Zaprosil ju je, naj ne uporabljata drog v javnosti. Eden od moških je iz avta izvlekel orožje in ga trikrat ustrelil v prsi in trebuh.

Na ulicah Guadalajare so streli pokosili telovadca Jaimeja Romera. Družina je za njegovo smrt izvedela na družabnem omrežju. Poleg njega so našli tudi truplo njegovega prijatelja Raula Treja Santosa. Očividci so trdili, da sta se zapletla v prepir s skupino moških. Nekdo iz skupine je ustrelil oba fanta, nato pa so pobegnili z avtomobili.

Stevea McNaira, nekdanjega NFL napadalca, so našli mrtvega z več strelnimi ranami. Poleg njega so na njegovem domu našli še dvajsetletno Sahel Kazemi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.