"Cilj je jasen in dosegljiv"

Foto: Žurnal24 Za Marcela Rodmana je cilj jasen in dosegljiv - prvo mesto. (Foto: Anže Petkovše
"Javnost, mediji, pa tudi sami želimo prvo mesto. Cilj je jasen in tudi dosegljiv," pred začetkom svetovnega prvenstva zatrjuje Marcel Rodman. Prva tekma s Poljsko bo v Tivoliju ob 20.00.
Oglej si celoten članek

Marcel, drugo mesto bi bilo ocenjeno kot neuspeh. Boste zaradi tega igralci čutili večji pritisk?
Prvo mesto je realno pričakovanje. Moramo imeti visoke cilje, če teh ne bi bilo, ne bi bili pravi športniki. Javnost, mediji, pa tudi sami želimo prvo mesto. Cilj je jasen in tudi dosegljiv.

Bo o zmagovalcu svetovnega prvenstva divizije I odločal zadnji dvoboj z Madžari?
Tekme si hitro sledijo, vsakega tekmeca pa je treba premagati in si zaslužiti vrnitev v skupino A svetovnega hokeja. Ne smemo si beliti glave z razporedom. Madžari so na papirju vsekakor najtežji tekmec, močni pa sta tudi izbrani vrsti Poljske in Velike Britanije. Hrvatje in Korejci so nekoliko slabši, a ne smemo podcenjevati nikogar.

Tokrat je v izbrani vrsti precej novincev ...
Malce se je res naredila nekakšna generacijska luknja, vendar je vzdušje v garderobi odlično. Kar naenkrat smo nekateri postali starejši igralci, pa čeprav sam na primer štejem 28 let. Lahko pa mirno rečem, da vsi, ne glede na leta, trdo treniramo in to se bo na koncu poznalo tudi na ledu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.