Cilj je osvojitev pokala

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Uvodni del priprav so nogometaši Kopra zaključili z lepo zmago proti splitskemu Hajduku (2:0). Vezist kanarčkov Domen Črnigoj verjame, da je to napoved uspešne polsezone.
Oglej si celoten članek

"Pred tako velikim številom gledalcev je vedno fantastično igrati. Takšnega vzdušja bi si želel tudi v prvenstvu, saj potrebujemo pomoč s tribun. Zmago proti Hajduku smo si zaslužili. Odigrali smo zelo dobro tekmo," je bil sobotne zmage proti splitskemu Hajduku vesel Domen Črnigoj.

Koprčani so v drugi polovici januarja ugnali Rijeko (2:1) in Hajduk (2:0) ter tesno izgubili s Crveno zvezdo (0:1), na vseh treh tekmah pa so bile tribune Bonifike lepo napolnjene.

"Zelo smo hvaležni, ker nam je klub omogočil tako močne in atraktivne tekmece, ki so obenem privabili gledalce. Pokazali smo, da lahko tudi proti tako renomiranim tekmecem držimo žogo v svoji posesti, zato menim, da se nimamo v prvenstvu česa bati. Upam si trditi, da se bomo povzpeli po lestvici in se vmešali v boj za Evropo, že pred pričetkom sezone pa smo si za cilj zadali osvojitev pokala. Verjamem, da ta cilj lahko dosežemo," je odločen vezist Kopra.

Več na goal.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.