Cime bogatejši za dobrih 30.000 $

Foto: Žurnal24 Cime velja za enega boljših slovenskih poker tekmovalcev. (Foto: Pokernews.com)
Primožu Cimermanu, enemu izmed najbolj uspešnih slovenskih poker igralcev, je tokrat uspelo narediti dober rezultat na strani PokerStars, kjer je na turnirju Sunday Warm Up osvojil 6. mesto.
Oglej si celoten članek

Za nagrado je prejel 30.121 $. Turnirja Sunday Warm Up, ki vsako nedeljo zvečer poteka na PokerStars, se je tokrat udeležilo 4634 igralcev, ki so skupaj ustvarili nagradni sklad 926.800 ameriških dolarjev. Z uspehom na finalno mizo je imel Cime, kot je poznan v poker svetu, zagotovljenih vsaj 7.500 $. Prvo mesto pa je prinašalo malo manj kot 150.000 $ nagrade. Cime, ki ima na strani PokerStars vzdevek SLOligarh, je na koncu uspel priti do šestega mesta in 30.121 $ nagrade. Zmagovalec turnirja je na koncu po dobrih desetih urah borbe postal igralec narbe86 iz Švice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.