Cimerotič dokončno v Olimpiji

Foto: Žurnal24 Vodja navijaške skupine Green Dragons Danijel Komič meni, da je Cimerotičev pres
V petek je za Bežigrad končno prispel težko pričakovani certifikat iz Južne Koreje.
Oglej si celoten članek
Sebastjan Cimerotič bo torej v jesenskem delu sezone 2007/08 ponovno igral za Olimpijo. Slovenski tretjeligaš, za navijače moralni naslednik nekdanjega velikana slovenskega nogometa, je torej v svoje gnezdo pripeljal marketinško "bombo", ki bo gotovo vplivala na povprečni obisk tekem za Bežigradom in širom zahodnega dela Slovenije, kjer "zeleno-beli" gostujejo v tretjeligaški konkurenci.

Nekdanji reprezentant bo za Olimpijo Bežigrad igral kot posojen nogometaš korejskega Incheon Uniteda, za katerega je pogodbeno vezan do konca aktualne sezone. Za svoj novi klub v petkovi tekmi proti ekipi Portorož - Piran še ne bo zaigral, bo pa verjetno v postavi za sredino tekmo pokala Hervis proti Dravi na Ptuju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.