Cimos Koper v osmini finala

Foto: Žurnal24 Koprski rokometaši so v Skopju izgubili.
Rokometaši koprskega Cimosa so se navkljub porazu s sedmimi goli razlike na Portugalskem uvrstili v osmino finala evropskega pokala EHF. Prvo tekmo so dobili s 34:25.
Oglej si celoten članek
Rokometašem Kopra je s skrajnimi močmi uspelo ubraniti prednost s prve tekme in se uvrstiti v osmino pokala EHF. Devet zadetkov iz prve tekme so domači skorajda nadoknadili že v prvih minutah povratne tekme. Z agresivno obrambo 3-2-1 so pritiskali na koprske napadalce, ki so zaigrali zmedeno, neizkušena italijanska sodnika sta podlegla pritisku s tribun in hitro dvigala roki za pasivne napade, tako da so se varovanci trenerja Matjaža Tominca odločali za hitre in neuspešne mete.
 

Pokal EHF, 3. kolo

Braga : Koper 27:20
Skoko, Praznik, Doborac 3, Mrvaljević 2, Poklar 2, Vran, Tahirović, Buntić 7, U. Rapotec 1, Titov, Ščurek, R. Rapotec, Kojić 2, Jovičič 3 (1).

V 19. minuti so si gostitelji priigrali osem golov prednosti (9:1). V nadaljevanju se je le nekoliko razbranil Enid Tahirovič, njegovi soigralci pa so začeli dosegati gole in držati korak s tekmeci, kljub temu pa polčas zaključili s šestimi goli zaostanka (9:15). V drugem polčasu je Tominec zaukazal obrambo 3-2-1 namesto 6-0, kar je malce zmedlo Portugalce, Koprčani pa so se približali na vsega tri gole razlike. V 48. minuti so si gostitelji vnovič priigrali sedem golov prednosti (21:14), v zadnji minuti osem (27:19), izkušeni Tominec pa je s pravočasno minuto odmora in napotki vendarle preprečil popoln preobrat v Bragi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.