Ciprčani: Verjeti moramo v zmago

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenija v 3. kolu kvalifikacij za SP 2014 v petek ob 20.45 v Mariboru gosti Ciper. V Ciprskem taboru so samozavestni po zmagi nad Islandijo, v Mariboru bodo iskali tri točke.
Oglej si celoten članek

“Čaka nas težka tekma. Slovenija je na dveh dvobojih ostala brez točk, zato upa na nov start proti nam. Zato bo še težje. Gre za ekipo, ki ima izkušnje tudi z največjih tekmovanj. Morali bomo biti zelo previdni,” pred gostovanjem v Mariboru meni selektor ciprske izbrane vrste Nikos Nioplias.

Ciprčani so na zadnji kvalifikacijski tekmi v skupini E doma sicer premagali Islandijo z 1:0. “Po vsaki zmagi se samozavest nekoliko dvigne, a zdaj ni čas za pretirano navdušenje. Poskušali bomo doseči pozitiven rezultat, seveda pa bi bilo najbolje zmagati. V to moramo verjeti. Na tekmo se bomo dobro pripravili,” je prepričan 
Nioplias.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.