Ćiro ima raka: "Čaka me bitka"

Foto: Žurnal24 Ćiro pravi, da ga čaka nova bitka z rakom. Enkrat ga je že premagal. (Foto: Reut
Enega najbolj priznanih evropskih nogometnih trenerjev Miroslava Blaževića - Ćira čaka nova bitka – z rakom kože. Na operacijo gre 23. maja. Ker so mu ga odkrili zgodaj, upa, da bo vse v redu.
Oglej si celoten članek

"Gre za začetni stadij raka kože. Očitno je zelo zahrbten. Enega raka sem že premagal, zdaj pa me čaka nova bitka," je razkril nekdanji selektor hrvaške in bosanske nogometne reprezentance, Ćiro Blažević. 76-letni trener bo 23. maja operiran v Zagrebu. "Bojim se, kako se ne bi bal. Ko moram na operacijo in v bolnišnico, mi takoj postane slabo. Ta melanom je lahko nevaren. Dobro je, da so ga tako kmalu odkrili, in upam, da bo vse v redu," je dodal priljubljeni Ćiro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.