Čistka pri LA Kings

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hokejski igralec Anže Kopitar bo v ekipi Los Angeles Kings dobil novega trenerja.
Oglej si celoten članek

Uprava hokejskega kluba Los Angeles Kings je sklenila, da dosedanji trener Darryl Sutter in športni direktor Dean Lombardi nista izpolnila ciljev v tej sezoni, ki so jo kralji končali že po rednem delu.

Kralji so v letih 2012 in 2014 osvojili Stanleyjev pokal za zmago v finalu lige NHL, od takrat pa se v zadnjih treh letih kar dvakrat niso uvrstili v končnico.

"To je bila težka odločitev in temeljito smo jo preučili, saj se zavedamo, kaj smo v preteklosti dosegli. A naša prioriteta ostaja prihodnost organizacije. Z besedami ne moremo opisati vsega, kar sta Darryl in Dean naredila za kralje, za njune dosežke se jima zahvaljujemo. A s takšnimi dosežki so povezana tudi visoka pričakovanja, ki pa v zadnjih treh sezonah niso bila izpolnjena," je ob tem dejal predsednik podjetja AEG, ki je lastnik Los Angeles Kings Dan Backerman.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.