City do prve lovorike v sezoni

Foto: Epa Manchester City
Manchester City do četrtega zaporednega naslova v angleškem ligaškem pokalu.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Manchester Cityja so pred 8000 gledalci na londonskem Wembleyju osvojili svoj četrti zaporedni angleški ligaški pokal. V finalu je City z 1:0 odpravil Tottenham. Ob precej boljši igri so sinjemodri iz Manchestra zmagoviti gol dosegli v 82. minuti, ko je po podaji Kevina de Bruyneja s prostega strela z glavo zadel Aymeric Laporte.

Za City je to osmi ligaški pokal in kar šesti v zadnjih osmih sezonah. Tottenham ostaja pri štirih tovrstnih lovorikah, zadnjega je osvojil leta 2008. To je bila odtlej tudi zadnja Tottenhamova lovorika.

Na Wembleyju se bodo angleški premierligaški nogometaši za novo lovoriko borili 15. maja, ko bo na sporedu finale precej prestižnejšega pokala FA med Chelseajem in Leicester Cityjem, takrat bo na stadionu z 90.000 sedišči lahko predvidoma 21.000 gledalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.