City ima več navijačev kot United

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški prvak Manchester United, ki si je z zmago proti Aston Villi že zagotovil jubilejno 20. lovoriko Premier lige, bo naslov s parado proslavil 13. maja. Po podatkih angleške policije, pa United v Manchestru še zdaleč ni tako priljubljen, kot mestni tekmec City.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA manchester united parada navijači Pred dvema letoma se je na paradi Manchester Cityja, ki je slavil zmago v pokalu FA, zbralo kar 60 tisoč navijačev, medtem ko si je parado Uniteda ogledalo kar petkrat manj obiskovalcev, in to kljub temu, da so rdeči vragi proslavljali 19. premierligaški naslov. Manchester Evening News je poročal, da se je slavja Uniteda udeležilo ''borih'' 12 tisoč obiskovalcev.

''Spopad'' obeh parad se nam obeta tudi v letošnji sezoni, saj je United svojo že napovedal za 13. maja, City pa bo moral najprej v finalu pokala FA premagati Wigan, potem pa se bo lahko osredotočil na slavje s svojimi privrženci, ki jih v Manchestru očitno ne manjka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:17 26. April 2013.

    Sami eksperti! <br /><br />60k pomeni, da so se zbrali vsi navijači, ki sploh navijajo za City, ker so na …

  • 21:36 25. April 2013.

    seveda da jih ima več...city ima stadion v mestu manchaster,utd pa je na obrobju mesta manchaster...za city navijajo meščani(citizens),za utd …

  • 20:35 25. April 2013.

    Sicer pa že dolgo kroži 'šala' o tipičnih navijačih Uniteda. Za njih sta značilni dve stvari. Prva je, da nimajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.